Cart 0

Reklamační řád

Reklamační řád

Reklamační řád

 


Provozovatelem internetového obchodu jednorozciverivnas.cz je Ludmila Semčuk , Mirotická 956/11  142 00 Praha 4 IČO: 08576963
Při reklamaci se Vám budeme snažit vyjít vstříc a záležitost neprodleně řešit. K rychlému a úspěšnému vyřízení reklamací dodržujte, prosíme, následující podmínky.


• V případě, že zboží, které jste od nás obdrželi, je vadné, nefunkční či poškozené, musí být Prodávajícímu vráceno bezodkladně  (NEJPOZDĚJI DO 14 DNŮ) na adresu Ludmila Semčuk , Mirotická 956/11, 142 00  Praha 4

 Reklamace musí obsahovat popis zjištěných závad a jejich projevů.


• Jeli zboží poškozeno již při předávání od dopravce, / balík je potrhán, vyteklé zboží…/, balík nepřebírejte a okamžitě jej vraťte po řidiči nazpět.

• Vznikne-li škoda při přepravě zboží, odpovídá za vzniklou škodu dopravce.

• Zboží, které reklamujete, je nutné vrátit na adresu prodejce tzn. Ludmila Semčuk , Mirotická 956/11, 142 00  Praha 4

Zboží musí být v původním obalu včetně dokladu o zakoupení.

. Balíček zašlete jako obyčejnou zásilku. Podací lístek od zásilky si ponechejte jako doklad o odeslání. Zásilky neposílejte na dobírku, takto poslané zásilky nepřebíráme.

• Záruční doba počíná dnem expedice zboží.

• Reklamace včetně odstranění vady bude vyřízena bez zbytečného odkladu, nejpozději do 30 dnů ode dne uplatnění reklamace, pokud se prodávající s kupujícím nedohodnou na delší lhůtě.

• Záruční lhůta se nevztahuje na vady vzniklé neodborným či nešetrným zacházením.

• V případě, že zboží, které kupující reklamuje nemá vadu nebo se na něj záruka nevztahuje, je povinen uhradit náklady spojené s dopravou a vyřízením reklamačního procesu.

Prodávající nepřebírá odpovědnost za škody vyplývající z provozu produktů, funkčních vlastností a škod z neodborného používání produktů, stejně jako škod způsobených vnějšími událostmi a chybnou manipulací. Na vady tohoto původu se nevztahuje ani poskytnutá záruka.

 

Záruka vrácení peněz



V souladu se zákonem č. 367/2000 ze dne 14. září 2000 umožní nakupujícímu během 14 dnů od obdržení zboží toto bez udání důvodu vrátit - zboží však musí být odesláno doporučeně na adresu prodejce tzn. Ludmila Semčuk , Mirotická 956/11, 142 00  Praha 4

Zboží musí být v původním obalu včetně dokladu o zakoupení, kompletní a nepoškozené. Zboží vracíte na vlastní náklady.

Zboží nelze vracet na dobírku, jakékoliv takto vrácené zboží nebude prodejce přijímat.

Při splnění těchto podmínek bude nakupujícímu vrácena finanční částka do cca 10 dnů od obdržení vráceného zboží (částka zaplacena za poštovné se nevrací).

Při nesplnění některé z výše uvedených podmínek nebudeme schopni akceptovat odstoupení od spotřebitelské smlouvy a zboží bude vráceno na náklady odesílajícího zpět.

Created by Ludmila Semčuk at 25.11.2023

Vytvořil: Flexumshop logo FlexumShop.com